Onze Passie!

 

Robert en Perry Mok, vader en zoon met een grote passie voor het roken van mooie stukken vlees en vis. Al zeker 10 jaar roken de mannen hele zijdes zalm, makreel en kipfilets.

Sinds een aantal jaar zijn ze fan van de Kamado barbecue. Perry: “Wij hebben beide een Kamado in de tuin staan en die gaat minimaal 1x per week aan. Dit gebeurt niet alleen in de zomer met goed weer, maar het hele jaar door.”

Sinds de aanschaf van de kamado is de passie voor roken gegroeid. Robert: ”één chunk appelhout toevoegen bij het grillen van je burgers geeft zo’n mooie zacht zoete rooksmaak aan je burger, daardoor breng je je ‘simpele’ burger super makkelijk naar een hoger level.”

Perry: “Pruimen chunks bij het garen van de spareribs geven niet alleen een krachtige rooksmaak maar ook een fantastisch mooie donkerrode kleur aan het blanke vlees”

Naast roken van vis, vlees, gevogelte roken wij ook zuivelproducten en diverse groentes.

Via deze weg bieden wij diverse smaken rookhout aan die wij importeren uit binnen-en-buitenland. De rookchunks zijn minimaal 2,5 jaar gedroogd, roken per blok minimaal 90 minuten, zijn zorgvuldig geselecteerd en dus van A klasse kwaliteit. En dat allemaal heel scherp geprijsd!

Heb je vragen over smaken, roken of wil je een grote bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

Robert Mok

Perry Mok